FORBRUKERTEKNOLOGI

Bilder av nye Nokia N-mobiler lekket

Bilder av det som skal være kommende mobiler i Nokias N-serie, er blitt publisert på en rekke nettsteder.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
11. mai 2007 - 11:11

Flere nettsteder, blant annet Symbian-Guru.com, har publisert det som skal være de første bildene av mobiltelefonene Nokia N81 og N82, som ventes å komme på markedet nærmere jul.

Ifølge ryktene skal N81 være utstyrt med 2,4 tommers QVGA-skjerm og 8 GB internt flashminne. Den skal ha støtte for Edge og HSDPA, i tillegg til WLAN og Bluetooth 2.0. Det er også ventet mobilen vil bli en av modellene som støtter N-Gage Gaming Platform. Vekten er dog oppgitt til å være 140 gram.

Modellen skal ha to kameraer, hvor hovedkameraet skal ha en oppløsning på 2 MP. Batterikapasiteten skal være tilstrekkelig til 12,5 timer med musikkavspilling, 3-4 timer med spilling, 3-4 timer med tale og inntil 15 dager i standbymodus.

Opplysningene som er lekket om N82 hevder at mobilen vil ha et 5 MP kamera med Carl Zeiss-objektiv og xenon-blits. Den skal også ha 2,4 tommers QVGA-skjerm, TV-utgang, FM-mottaker og GPS-funksjonalitet og leveres med et microSD-kort på 1 GB. I likhet med N81 skal støtte for HSDPA, WLAN og Bluetooth 2.0 være inkludert. I praksis det samme som dagens N95, men med bedre blits.

Mobilen skal veie 120 gram og ha inntil 100 MB internt minne tilgjengelig for brukeren.

Målsetningen for taletiden skal være 280 minutter med GSM, mens standbytiden skal bli omtrent 270 timer.

Uoffisielle bilder av Nokia N82 og N81

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.