Bill Clintons rådgiver inn i NetDoktor

Bill Clintons tidligere Internett- og helserådgiver går nå inn i styret til den danske helseportalen NetDoktor. Det gjør også en av rådgiverne til den tyske regjeringen.

NetDoktor får celebre styremedlemmer. Både den amerikanske presidentens tidligere Internett- og helserådgiver Ira Magaziner og rådgiver for den tyske regjeringen Peter Scriba har tatt plass i helseportalens styre.

De to herrene, som skal sitte i styret sammen med styreformann og gründer Rune Bech og Karen Hitschke fra venture-selskapet Apax Partners & Co, tilfører NetDoktor sterk kompetanse både på helsepolitisk utvikling og medisinsk ekspertise. Samtidig har de kunnskap om Internett og forretningsdrift.

Ira Magaziner hadde, ifølge en pressemelding fra NetDoktor, en nøkkelrolle i utviklingen av den amerikanske Internett-politikken som Bill Clintons rådgiver fra 1993 til 1998. Tidligere har Magaziner blant annet jobbet med forretningsstrategi i Boston Consulting Group.

Peter C. Scriba, som er medisinsk direktør ved Universitetet i München, har også ulike politiske verv i EU-kommisjonen.

NetDoktor-sjef Mikael Vissing er svært fornøyd med å ha fått disse to mennene med i styret. Han mener bestemt at deres kompetanse vil styrke NetDoktors europeiske posisjon på helsemarkedet på Internett.

Mer om helse på nett:
Doktor Online til Norden
Nettdoktorer med klønete domenehåndtering
Doktor med vett på nett
Schibsted med lege i lomma
Skal bli legenes svar på Microsoft
Helsekamp på helsa løs
TV 2-partner gir deg 1500 sykdommer på Internett
TV 2 kaster seg inn i helsekrigen
Mer helse på SOL
Til toppen