JUSS OG SAMFUNN

Bill Gates druknet Sarpsborg

FOR 15 ÅR SIDEN: Office 97 lanseres, AltaVista til PCen og kundene strømmet til Riksnett.

18. nov. 2011 - 11:06

I anledning 15-års jubileet til digi.no åpner vi våre arkiver. Hver fredag ettermiddag ut året vil vi presentere noen av nyhetene som preget nyhetsbildet i digi.nos univers for nettopp 15 år siden.

Klikk på titlene for å lese hele saken fra vårt arkiv:

Office 97 klar for lansering
I dag lanseres Microsoft Office 97 på det amerikanske markedet. Programpakken som er Microsofts viktigste inntektskilde, vil derimot ikke komme til Norge før neste år.

Bill Gates har satt Sarpsborg under vann!
Hadde jeg vært sarping og kjøpt Microsofts verdensatlas på CD-ROM, Encarta 97, ville jeg umiddelbart ha returnert atlaset til Bill Gates, skriver Jon Michelet i ukens mediekommentar. Michelets test av produktet er illevarslende - enten for sarpingene eller for Microsoft.

Ny slankere Windows
En ny versjon av Windows beregnet for det ultralette bærbare markedet, ble lansert i dag. De første maskinene som er konfigurert for dette systemet vil være på markedet over nyåret.

384.000 norske online-hjem i 2000
Antall norske online-hjem, det vil si husstander som er knyttet til Internett hjemmefra, vil firedobles de neste fire årene. Mens det i dag finnes vel 95.000 norske onlinehjem, vil antallet øke til 384.000 hjem fram til år 2000.

AltaVista finner - på din egen PC
Digital lanserer nå en egen AltaVista-utgave spesielt tilpasset din PC. "AltaVista Search My Computer Private eXtension" skal bidra til at brukere av Windows 95 eller Windows NT lettere skal kunne finne fram filer på egen datamaskin

Kundene strømmer til Riksnett
Riksnett girer opp på alle fronter, og har den siste uken fått 250 nye kunder - langt flere enn normalt. Markedssjef Jarle Ødegaard mener fusjonen er en viktig årsak til kunsestrømmen.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.