Bill Gates på Une Amundsens Europa-lag

Børsnoterte SuperOffice har inngått en strategisk avtale med programvaregiganten Microsoft om felles markedsføring av det norske selskapets CRM-løsninger i Europa.

Børsnoterte SuperOffice har inngått en strategisk avtale med programvaregiganten Microsoft om felles markedsføring av det norske selskapets CRM-løsninger i Europa.

Salgsstøtte, eller Customer Relationship Management (CRM) på "nynorsk", er i vinden som aldri før, og ventes faktisk å bli et større marked i løpet av året enn ERP (store forretningssystemer).

Det er en utvikling som også kommer norske SuperOffice til gode. Selskapets toppsjef, Une Amundsen, har følgelig store internasjonale ambisjoner, og i dag offentliggjorde han ett viktig steg på veien mot målet om å holde posisjonen som Europas ledende leverandør av CRM-løsninger til det profesjonelle business-to-business-markedet.

- Samarbeidet med Microsoft er en viktig milepæl for SuperOffice, spesielt når vi nå går inn i en ny fase med økende fokus på eBusiness og Internett-baserte løsninger. Microsoft gir oss muligheten til å styrke vår markedsføring samt en bedre tilgang til forhandlere som kan levere tjenester rundt SuperOffice sine CRM-løsninger i Europa. Målet er å levere et størst mulig volum av lisenser på vår programvare, og Microsoft er gjennom sin posisjon innen IT-markedet en partner som passer meget godt inn i denne strategien, sier konsernsjef Amundsen.

Ved lanseringen av selskapets nye CRM-løsning og InterActive Office, som er navnet på den nye bedriftsportalen til SuperOffice, vil det være nødvendig å gå over på en SQL database. SuperOffice går mellom annet derfor sammen med Microsoft om å levere Microsoft SQL Server 7.0.

SuperOffice og Microsoft vil i annet kvartal i år gjennomføre et aggressivt markedsføringsprogram av disse løsningene i Norge, Sverige, Danmark, Holland, Tyskland og England. Markedsaktivitene omfatter bl.a. annonsering, direct mail og et utstrakt seminarprogram, opplyser selskapene i en felles pressemelding.

- Vi ser partnerskapet med SuperOffice som viktig for Microsoft, spesielt med tanke på den sterke økningen i etterspørselen etter CRM-løsninger. Microsoft vil investere betydelig midler i SuperOffice-samarbeidet, og ser dette som et viktig virkemiddel for å styrke Microsoft SQL 7.0 i databasemarkedet, sier Microsoft-sjef Ole Morten Settevik i pressemeldingen.

SuperOffice-aksjen står i skrivende stund i 38 kroner etter en stigning på hele tolv prosent bare i går. Oppdatert kursutvikling finner du her.

Til toppen