Billig gourmetmat på nett

En ny norsk nettbutikk vekker minner fra dotcom-årene med salg av gourmetmat.

En ny norsk nettbutikk vekker minner fra dotcom-årene med salg av gourmetmat.

Under dotcom-årene lanserte en rekke aktører matbutikker på nett med hjemlevering, men de fleste, også norske forsøk, strandet. Nå er ideen vekket til live, men i en mer fokusert drakt.

På nettsidenen www.mmmat.no kan man nå kjøpe luksusmat til priser som ligger mellom 10 og 50 prosent lavere enn hos delikatessebutikker, skriver Aftenposten.

Kunder kan velge mellom italienske, franske og spanske spesialiteter, og målet er å levere delikatessemat for folk eller at kunder henter varene selv i en begrenset periode på dagen.

Mmmat tilbyr fiffige retter som parmaskinke og hasselsnøtter trukket i sjokalade til 20 år gammel rødvinseddik. Nettkunder kan velge mellom 150 varer.

Daglig leder Vala Bjørnson forteller til Aftenposten at prisene kan holde lave på grunn av små lokaler og åpningstid bare noen timer om dagen. Like fullt har mmat.no som mål å tilby det bredeste vareutvalget i bransjen.

Mmmat.no selger både til privatkunder og til kafeer, catering og kokker. Også som gaveartikler kan varen egne seg. Hvorfor ikke bytte ut blomsterbuketten med en kurv fylt med delikatesser?.

Til toppen