BEDRIFTSTEKNOLOGI

Billige svensker angriper Norges nettsky

Karlstad-bedriften Ipeer frister SMB-markedet med rimelige tjenester.

Administrerende direktør Johan Hedlund og markeds- og salgssjef Daniel Hedlund i Ipeer AB lover norske kunder «mest for pengene».
Administrerende direktør Johan Hedlund og markeds- og salgssjef Daniel Hedlund i Ipeer AB lover norske kunder «mest for pengene». Bilde: Martin Ström Götenstedt
4. feb. 2010 - 09:34

En svensk leverandør av tjenester innen hosting, virtualisering og nettskyen, Karlstad-bedriften Ipeer, sier de har innledet en storstilt satsing i Norge.

Satsingen retter seg mot små og mellomstore bedrifter: Det loves «enkle og fleksible tjenester og applikasjoner og en ekstrem kostnadseffektivitet». Målet er å doble antall kunder fra dagens vel 3 500 til over 7 000 innen utgangen av 2010.

– Vi skal sørge for at norske små- og mellomstore bedrifter kommer «opp» i nettskyen og får tilgang til tjenester og applikasjoner til meget konkurransekraftige priser, sier markeds- og salgssjef Daniel Hedlund. – Uansett hvordan og med hvem man sammenligner når det gjelder pris og kvalitet, skal de norske kundene få mest for pengene.

Administrerende direktør Johan Hedlund og markeds- og salgssjef Daniel Hedlund i Ipeer AB lover norske kunder «mest for pengene». <i>Bilde: Martin Ström Götenstedt</i>
Administrerende direktør Johan Hedlund og markeds- og salgssjef Daniel Hedlund i Ipeer AB lover norske kunder «mest for pengene». Bilde: Martin Ström Götenstedt

Ifølge Hedlund oppgraderer Ipeer sine systemer i sanntid, slik at brukerne ikke opplever avbrudd. Derfor kan kundene til enhver tid justere lagringsplass, minne, IP-adresser og så videre etter behov. Alle kunder har administrasjonsrettigheter for egen server, som kan brukes til web, e-post, CRM, ERP eller intranett.

Ipeer sier de også kan hjelpe uavhengige programvareleverandører til å legge opp løsninger med selvbetjent installasjon. Det innebærer at en applikasjon installeres automatisk når en kunde bestiller den.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.