BEDRIFTSTEKNOLOGI

Billigere SMS fra NetCom

NetCom setter i dag ned prisen både på SMS-meldinger og samtaler for sine registrerte kontantkortkunder som forplikter seg til ikke lenger å ringe kundeservice.

Frode Eriksen
9. des. 1999 - 10:26

Ved å registrere seg som NetCom MotHer-kunde vil NetCom i motytelse fra og med i dag tilby samtaler til andre mobilkunder for 1,99 og SMS-meldinger til 99 øre, uansett når på døgnet tjenestene benyttes.

- Disse prisreduksjonene er noe av det kraftigste vi har gjort, sier administrerende direktør i NetCom, Terje Christoffersen.

Forutsetningen for de reduserte prisene er at kundene forplikter seg til å kommunisere med kundeservice via Internett og ikke lenger via telefon. Om en likevel ønsker telefonsupport blir dette rådyrt: 18,20 kroner per minutt.

NetCom gjør som Telenor Mobil og høvler de største prisutslagene som kontantkortkundene opplever, og setter ned prisen det koster å ringe til Telenor Mobil-kunder fra 6,99 kroner på dagtid og 3 kroner på kveldstid til 1,99 kroner hele døgnet. Men også for disse samtalene blir det innført en startpris på 59 øre, slik NetCom har varslet for sine andre mobiltjenester fra årsskiftet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.