RESULTATERFINANS

Bjørn Rune Gjelsten går fra iGroup

Finanskjendisen Bjørn Rune Gjelsten går fra sitt styreverv i internettselskapet iGroup.no. Nå skal han satse selv.

Sigvald Sveinbjørnsson
6. juni 2000 - 11:25
Bjørn Rune Gjelsten forlater styreposisjonen i det norske internettselskapet iGroup.no. I en pressemelding skriver selskapet at Gjelsten har inngått et nytt og betydelig engasjement hvor det kan oppstå interessekonflikter.

Dette bekrefter Gjelsten ovenfor digi.no.
Les om Gjelstens vei til iGroup.no:
Gjelsten inn i iGroup

- Jeg er på vei inn i et nytt engasjement. Fordi jeg vil unngå å komme opp i interessekonflikter løser jeg meg fra vervet. Selskapet skal jo på børs, sier Bjørn Rune Gjelsten til digi.no.

Samtidig mister Gjelsten sine opsjoner i iGroup.no.

- Jeg eier ingen aksjer i selskapet, men fikk opsjoner for arbeidet i styret. Disse bortfaller, sier Gjelsten til digi.no.

Hva moldenseren skal i gang med er ikke klart, og han ønsker ikke kommentere planene sine, bortsett fra at det vil skje noe i løpet av ikke så mange måneder. Etter hva digi.no forstår vil Gjelsten bruke mer av sin tid på egne prosjekter. Mye tyder på at det er engasjement innenfor den nye økonomien, siden det kan komme i konflikt med iGroup.no.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.