BEDRIFTSTEKNOLOGI

Blar opp 250 mill. for tilgang til Telia/Telenors fiberring

Data- og telekomleverandøren Tele1 Europe blir første kunde i "Den skandinaviske ringen" - Telia/Telenors nordiske fibernettverk. Avtalen er verdt 250 millioner kroner og leveransene starter allerede i januar.

Vaktsjef
3. des. 1999 - 12:31

Tele1 Europe går med krum hals inn i det nye årtusenet. Selskapet har sikret seg tilgang til Telia/Telenors fiberoptiske supernettsatsing - "Den skandinaviske ringen" - og kan dermed tilby ubegrenset med bredbåndskapasitet for data- og teleløsninger mellom de største byene i Norden.

- Det er mange årsaker til hvorfor vi valgte Telia/Telenor som vår leverandør, men de viktigste grunnen er kvalitet, mulighet for å levere raskere enn øvrige konkurrenter og deres enestående serviceorganisasjon, skryter Tele1 Europes konsernsjef Ivar Strømberg uhemmet.

Her kan du lese mer om Telia/Telenors massive nettutbygging til fem milliarder kroner og spesielt "Den skandinaviske ringen".

- Avtalen med Tele1 Europe markerer det første salget av kapasitet i "Den skandinaviske ringen" og åpner for nye avtaler og muligheter, sier salgsdirektør Stefan Mokvist i Telia Nät i en pressemelding.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.