Bli kvitt de gule lappene

Bli kvitt de gule lappene

Vi har mye informasjon som vi til enhver tid går rundt og husker på. Hvilke planer og avtaler vi har både i dag og dagene fremover, i tillegg til begivenheter som skjer hvert år, som bursdager, bryllupsdager og liknende. Etter hvert blir det så mye å huske på at det bare må gå galt!

My.Organizer er laget for å hjelpe deg med akkurat dette. Programmet består av en timeplan, en oppgaveplanlegger, en notatbok og en kalender - alt i ett. Programmet er pakket inn i et elegant og intuitivt selvforklarende utseende som gjør det til en fryd å jobbe med. Det er enkelt å legge til nye avtaler og oppgaver, og rask redigering og innsetting sparer deg også for tid.

Timeplanen - My.Schedule - hjelper deg å planlegge dagen slik at du skal huske det du skal gjøre, og på denne måten får mest mulig ut av den. Det er enkelt å legge til nye oppføringer, og hver enkelt av disse kan du også sette alarmer på, slik at du blir minnet på aktiviteten et gitt antall minutter på forhånd.

I oppgaveplanleggeren - My.Tasks - legger du inn dagens oppgaver, og angir gjøremålets prioritet. Her finnes det også maler, som igjen skal gjøre det enda enklere for deg å legge inn oppgavene dine. Oppgavene kan du enten sortere etter prioritet, eller etter når de skal gjøres. På hver oppgave har du også anledning til å aktivere alarmer.
Med My.Notes kan du skrive ned og lagre notatene dine, viktige tanker eller originale ideer. Disse notatene kan du også ha liggende som Post-It lapper på skjermen din. Fargene på lappene bestemmer du også selv.

My.Events lar deg selvsagt også lagre bursdager, helligdager, bryllupsdager og andre begivenheter. Disse kan lagres som engangshendelser, eller som hendelser som gjentar seg årlig, månedlig eller daglig.

Hver av disse hendelsene kan du også bli minnet på en gitt tid i forveien ved hjelp av alarmer. Du kommer aldri til å glemme en bursdag igjen - så fremt du husker å legge datoen inn i My.Organizer da...

Denne shareware-versjonen av My.Organizer gir deg mulighet for 30 dagers gratis prøvetid. Fullversjonen av programmet koster 19.95 dollar.

Her kan du laste ned My.Organizer.

Kilde: Online.no

Til toppen