BEDRIFTSTEKNOLOGI

Bli oppringt av en 'godkjent morsom' komiker

Hvordan vil du helst bli vekket om morgenen? Av en hyperaktiv Rune Andersen som imiterer Hans Wilhelm Steinfeldt, eller av en kattemyk kvinnestemme som bare sier at du må stå opp?

Therese Werenskiold
26. sep. 2001 - 13:32


Stand Up NorgeTelitasVoiceMezz


Rune Andersen (bildet), Rigmor Galtung, Baste Bolstad, Øyvind Loven og Jonas Rønning er noen av komikerne som lager lydmeldingene.


- Mange av de meldingene som er ute på markedet nå er enkle og inneholder ikke så mye humor, sier Baard Persson Vaage som er ansvarlig for digitale medier i Stand Up Norge.

- Vi ønsker å lage lydmeldinger med kjente komikere hvor brukerne faktisk blir underholdt. Det er lagt inn kunstpauser i meldingene slik at det høres naturlig ut, forteller Vaage.

Meldingene koster 20 kroner, og det forsvarer Vaage med at VoiceMezz er mer avansert enn vanlige tekstmeldinger, og at meldingene er laget av profesjonelle komikere.

- Skal man betale 20 kroner må det være kvalitet, sier han.

Vaage jobber med å utvikle humor i flere kanaler. Nå venter han spent på UMTS. Da skal komikerne spille sketsjer som kan vises i lyd og bilde på brukernes mobiltelefoner. Noe av Vaages utfordring er å finne tjenester komikerne kan tjene penger på utenom scenen.

Og komikerne selv er ifølge Vaage svært positive til disse tjenestene.


Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.