Bli sivilingeniør via mail

Det måtte bare komme! Vi lever tross alt i år 2002. Svunne er de tider da vi måtte gjespe oss gjennom kjedelige forelesninger og side på side med pensumlitteratur for å kunne titulere oss siviløkonom eller sivilingeniør.

Så derfor: Til alle dere skoletrøtte, halvstuderte røvere og utålmodige sjeler! Til dere som aldri så poenget med Platon, Aristoteles, Kant og 300.000 i studielån! Til dere som uredde gikk ut i den store verden uten fjonge diplomer under armen - uten cand.mag'er, cand.real'er og ingeniørtitler å smykke dere med.

Mens vi andre sov på lesesalen inntok dere deres første kontorpulter og bygget landet. Mens vi dro hjem fra fest ved morgengry, satt dere på bussen på vei til jobb. Men nå er det deres tur! For nå trenger man ikke lenger slite skolebenken for å bli noe stort. Glem forelesninger, eksamener, bøker eller brev fra lånekassen! Det eneste dere trenger er å svare på en mail. Denne dumpet f.eks. inn i min mailboks her forleden:

+Bli siv. ing. på den enkle måten

Så alle dere uten de rette titlene i behold. Til dere som ikke kan mimre over fordums dager på BI-kjeller'n eller på noen av Studentersamfundets hybler. Nå er det bare å løfte telefonrøret; Sivilingeniør, Siviløkonom, eller Sivilmarkedsfører. Valget er ditt. Ring, ring.

Til toppen