KARRIERE

Blir daglig leder i Talkmore

Lars Christian Iuel overtar roret.

Lars Christian Iuel overtar som nye Talkmore-sjef allerede denne uken.
Lars Christian Iuel overtar som nye Talkmore-sjef allerede denne uken. Bilde: Talkmore (CC BY 3.0)
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
9. okt. 2014 - 15:25

Telenor Norge kunngjorde i dag at Lars Christian Iuel er ansatt som ny, daglig leder i Talkmore AS, som Telenor kjøpte i 2007. Han har inntil nå vært CEO i Telenor Pakistan.

Iuel overtar stillingen etter Pål Barth Nilsen, som ifølge Telenor Norge har valgt å søke nye utfordringer. Lederskiftet skjer i morgen.

– Jeg ser fram til å tiltre som daglig leder i Talkmore. Dette er et spennende selskap i Telenor-familien. Selskapet er veldrevet, og jeg gleder meg til å overta der Pål slapp, sier Iuel i pressemeldingen.

Talkmore ble grunnlagt i 2004. Barth Nilsen har vært daglig leder de ni siste årene.

– Dette er noe jeg har tenkt på en stund. Det er selvsagt vemodig å forlate et selskap jeg vært med å bygge opp, og en organisasjon som jeg er glad i. Samtidig gleder jeg meg til å bygge videre på mine erfaringer inn i en ny rolle, sier Barth Nilsen.

Styreleder Bjørn Ivar Moen takker Barth Nilsen for innsatsen i Talkmore, men sier at han samtidig er glad for at Iuel har takket ja til å overta.

– I Lars Christian får vi en erfaren, sterk og tydelig leder som vil tilføre Talkmore mye med sin kompetanse og energi, sier Moen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.