KARRIERE

Blir rike på deltidsjobb?

Den nye norske nisje-tjenesten Deltidsjobb.no fikk én million sidevisninger i løpet av første måned på nett. Trikset var å velge riktige samarbeidspartnere.

10. aug. 2000 - 10:49

Nett-tjenesten Deltidsjobb.no, som ble lansert 1. juni, fikk én million sidevisninger første måned. I juli økte trafikken med fire prosent, og i løpet av de første syv dagene i august fikk tjenesten 450.000 sidevisninger. Siden starten har tjenesten hatt rundt 1300 ledige deltidsstillinger.

- Vi er totalt overrasket, men tror ved å se på tallene at vi har truffet en nerve i markedet. Vi har også fått tilbakemeldinger fra mange land - utenlandsstudenter som har vært på jakt etter sommerjobb i Norge, uttaler administrerende direktør Sverre Hvas til digi.no.

Han legger til at tjenesten faktisk fungerer, både på stillingsannonsering og formidling.

- Nå må vi gjøre en markedsundersøkelse for å finne ut hvem som er brukerne våre. Det vil bli både en online-undersøkelse og eventuelt en undersøkelse foretatt av et av analysebyråene, forteller Hvas.

Deltidsjobb har fått med seg mange spennende partnere. Dog ikke Jobline, StepStone, Finn, Jobpilot eller Aetat. - Vi ønsker å bli oppfattet som en uavhengig og unik tjeneste, og vil ikke inngå samarbeidsavtaler med tjenester innenfor samme område, forklarer Hvas.

I går lanserte SOL sin nye jobbsøk-tjeneste hvor Deltidsjobb er en av partnerne:
SOL vil ha jobbsøkerne

En av Deltidsjobbs hovedsamarbeidspartnerne er Telenor OYO (On Your Own). - Vi har sammenfallende målgrupper, og dermed er et samarbeid interessant. Telenor Mobil utvikler nå en SMS-tjeneste og en WAP-tjeneste gratis for Deltidsjobb. Her kan brukerne sende melding med ulike kodeord til 1999, og få en melding tilbake som inneholder to eller tre ledige deltidsstillinger. Dette koster tre kroner for brukeren, noe som er rørende billig med tanke på at blondinevitser selges for ti kroner, mener Hvas.

SMS-tjenesten er klar til lansering 15. august og WAP-tjenesten kommer før september.

OYO og Deltidsjobb kjører samprofilering, og har nå en konkurranse gående hvor vinneren får jobb i to uker (betalt sådan) som stemningsreporter under OL i Sydney.

Deltidsjobb har vært aktiv med profilering i ungdoms- og studentmiljøet. - Det har blitt etablert seks-syv nye studentportaler denne høsten, og disse er fine samarbeidspartnere, synes Hvas.

Fortsatt er det de to 24-årige gründerne Kjetil Olsen og Knut Ola Evensen, som er hovedeiere i Deltidsjobb.

Les også:
Vil gjøre deltidsjobb til heltidsjobb
Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.