AVTALER & KONTRAKTER

– Blir størst på Oracle i Norge

Vestlandsselskap finner fusjonspartner i Oslo. Nå skal Norden erobres.

Haugesundsbaserte Sysco, som er eksperter innen Oracle, går til Oslo for å finne fusjonspartner. På bildet er Frank Vikingstad adm.dir i sysco (fra venstre), Jan Bjørklund medgründer Dataess og Bjørn Deverill-Mathisen Direktør i Dataess.
Haugesundsbaserte Sysco, som er eksperter innen Oracle, går til Oslo for å finne fusjonspartner. På bildet er Frank Vikingstad adm.dir i sysco (fra venstre), Jan Bjørklund medgründer Dataess og Bjørn Deverill-Mathisen Direktør i Dataess. Bilde: Sysco
16. apr. 2012 - 08:26

Haugesundsselskapet Sysco og Oslo-baserte Dataess har inngått intensjonsavtale om å fusjonere de to selskapene og danne Norges største kompetansemiljø for Oracle.

Selskapet vil til sammen ha over 70 ansatte og en omsetning på godt over 100 millioner kroner i år, med kontorer i Bergen, Haugesund, Oslo og Stavanger. Det fusjonerte selskapet vil operere under navnet Sysco.

I en melding skriver selskapet at markedet for Oracle-kompetanse er økende, særlig som en følge av de integrerte løsningene som er utviklet av Oracle etter oppkjøpet av Sun Microsystems.

Selskapet vil levere Oracle produkter, utvikling, drift, forvaltning og rådgivning til store og mellomstore bedrifter i inn- og utland. Det bygges også opp en betydelig satsning innen Business Intelligence.

– For kundene innebærer sammenslåingen at de får en leverandør med enda mer kapasitet og kompetanse og med bredere lokal tilstedeværelse, samtidig vil vår felles filosofi om å gjøre ting enkelt for kunden bestå. Kundene vil også ha samme kontaktperson som i dag, melder selskapet i meldingen.

– Vi har hatt en offensiv strategi hvor Oslo-kontor var neste steg. Fusjonen gir oss en flying start i hovedstaden og en helt annen plattform til å vokse videre med, sier Frank Vikingstad, adm. dir. Sysco i en kommentar.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.