Blir teknologisjef i Cisco Norge

- Ikke spør hvor lenge jeg har vært her, humrer Nils-Ove Gamlem.

Blir teknologisjef i Cisco Norge
RINGREV: Nils-Ove Gamlem er ny teknologisjef i Cisco Norge. Bilde: Marius Jørgenrud

Nils-Ove Gamlem er utpekt som ny teknologisjef i Cisco Norge. Dette er en helt nyopprettet stilling i selskapet her til lands.

- Ansvarsforholdet er nytt, selv om jeg også overtar deler av en rolle som har eksistert før. Jeg skal lede alt som har med teknisk salgsstøtte i Norge og på Island, forteller ringreven til digi.no.

For Gamlem har lang fartstid i selskapet, blant annet som leder av partnersalget, markedssjef og forretningsutvikler.

- Det blir som å spørre hvor gammel en kvinne er, humrer han når vi spør hvor mange år han har jobbet i selskapet. Fasiten er at han begynte i Cisco allerede i 1998.

12 personer vil rapportere til den nye teknologisjefen, som også skal fungere som talsperson for Cisco sine løsninger og produkter i det norske markedet.

Cisco skal bli mer synlig

Gamlem har også tidligere fungert som pressekontakt, men har vært lite i media de siste tre årene som leder for kanaloperasjonen.

Nå skal vi få høre langt mer fra både Gamlem selv og nettverksgigantens løsninger og produkter i det norske markedet.

- Flere har sagt at det har blitt litt stille fra Cisco. Vi har ikke figurert så mye i media som vi burde i lys av vår størrelse, og det ansvaret vi bærer som teknologibedrift i Norge. Vi har et større ansvar enn bare å selge produkter og løsninger, sier han.

Målet fremover er å bli flinkere på å opplyse og utdanne både kunder og partnere enn tidligere.

    Les også:

Les mer om: