JUSS OG SAMFUNN

Blokade mot NTNU-studenter opphevet

Vagbladet innførte tirsdag etter middag en blokade mot PC-er knyttet til NTNU, etter at nettstedet fikk nok av kritikken fra universitetets studenter. Men etter et uheldig møte med en dues etterlatenskaper, har satirenettstedet revurdert det hele.

5. mars 2003 - 15:01

Vagbladet.no sendte tirsdag ettermiddag ut en pressemelding hvor det ble opplyst om at nettstedet hadde valgt å utestenge brukere fra NTNUs dataanlegg i to døgn. Årsaken skulle være at NTNU-studentene sendte store mengder bitre kommentarer til nettstedet, hvor ikke minst humoren på nettstedet ble kritisert.

Utestengelsen ble gjort for å markere at redaksjonen i Vagbladet synes "det er trist at idealistiske initiativ skal bli møtt med fordømmelse og sure oppstøt".

Derfor ble alle brukere av maskiner med IP-adresse som starter på 129.241 omdirigert til denne siden: http://www.dusj.no/NTNUnei.htm

Blokaden skulle egentlig ha blitt opphevet torsdag ettermiddag, men allerede i dag skriver Vagbladet at blokaden er opphevet.

Begrunnelsen skal være at det finnes verre ting enn dårlige kritikker, noe en av Vagbladets medarbeidere fikk erfare da han i dag tidlig ble truffet av en dues etterlatenskaper.

Visstnok.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra