Blokade mot NTNU-studenter opphevet

Vagbladet innførte tirsdag etter middag en blokade mot PC-er knyttet til NTNU, etter at nettstedet fikk nok av kritikken fra universitetets studenter. Men etter et uheldig møte med en dues etterlatenskaper, har satirenettstedet revurdert det hele.

Vagbladet.no sendte tirsdag ettermiddag ut en pressemelding hvor det ble opplyst om at nettstedet hadde valgt å utestenge brukere fra NTNUs dataanlegg i to døgn. Årsaken skulle være at NTNU-studentene sendte store mengder bitre kommentarer til nettstedet, hvor ikke minst humoren på nettstedet ble kritisert.

Utestengelsen ble gjort for å markere at redaksjonen i Vagbladet synes "det er trist at idealistiske initiativ skal bli møtt med fordømmelse og sure oppstøt".

Derfor ble alle brukere av maskiner med IP-adresse som starter på 129.241 omdirigert til denne siden: http://www.dusj.no/NTNUnei.htm

Blokaden skulle egentlig ha blitt opphevet torsdag ettermiddag, men allerede i dag skriver Vagbladet at blokaden er opphevet.

Begrunnelsen skal være at det finnes verre ting enn dårlige kritikker, noe en av Vagbladets medarbeidere fikk erfare da han i dag tidlig ble truffet av en dues etterlatenskaper.

Visstnok.

Til toppen