FORBRUKERTEKNOLOGI

Bluecom-kunder uten Internett-forbindelse

Mange Ventelo BlueCom-kunder har siden mandag morgen vært uten Internett-forbindelse.

11. des. 2006 - 14:51

Bluecom ble sommeren 2004 kjøpt opp av Catch Communication og fungerte som et forretningsområde inntil Catch høsten 2005 ble kjøpt opp av Ventelo. Da skiftet Bluecom navn til Ventelo BlueCom.

Selskapet leverer Internett-aksess basert på DSL-teknologiene til privat- og bedriftskunder. Hovedkontor ligger i Oslo, i tillegg har selskapet avdelingskontor og supportsenter i Sandefjord.

Men Ventelo-kundene er neppe særlig fornøyde i dag. Helt siden klokken 0700 i dag morges har kundene vært uten Internett-forbindelse.

Årsaken skal være en feil i DHCP-serveren i en sentral i Oslo.

Når digi.no ringer, får vi kun opplyst at Ventelo jobber med saken. Hvor mange som er rammet eller når feilen forventes å være rettet opp, kan teknisk kundeservice ikke svare på.

Det som er sikkert, er at mange Oslo-kundene er blant dem som foreløpig er berørt av nedetid. Noen kommer inn på nettet, men opplever ustabile forhold, mens andre kommer ikke inn overhodet.

Hvorvidt også Akershus-kunder også er rammet, kunne ikke teknisk kundeservice svare på.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.