KARRIERE

Boardskonge blir e-handler for Spray

Den administrerende direktøren for kleskjeden Hennes & Mauritz hopper av for å bli e-handel-, mobil- og portalsjef i Spray.

Herman Berg
23. mars 2000 - 16:42

Fabian Månsson er i dag administrerende direktør for Hennes & Mauritz, et av de største børsnoterte selskapene i Sverige som ikke minst er kjent for sine kjendiskampanjer på boards.

Ifølge en pressemelding fra investeringsselskapet Spray Ventures, som i dag ledes av tidligere MTG-sjef Per Bystedt, skal han ta over ansvaret for forbrukerorienterte selskaper og prosjekter (portaler, e-commerce, mobilt Internett) innenfor Spray-gruppen.

- Slik jeg ser det, så gir Spray Ventures meg en gylden mulighet for å starte nye selskaper basert på Internett og digitale medier, samt hjelpe dem som allerede er der ute. Jeg tror ikke det finnes mange selskaper i Europa med en bedre base enn Spray Ventures, og stilen og verdiene til Spray appellerer til meg i stor grad, sier Fabian Månsson i pressemeldingen.

Månsson jobbet som sjef i H&M i drøyt halvannet år og var til sammen ansatt ti år i kleskjeden. Den svenske børsen reagerte med å sende aksjeverdien på Hennes & Mauritz ned drøyt 30 prosent rundt lunsjtider i dag.

Tidligere i uken kom meldingen at også Spray i Norge fikk ny sjef.

Les om den Telenor-ansatte her:


Ny Spray-sjef endelig på plass

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.