JUSS OG SAMFUNN

Boasson investerer i investor-magasin

Magasinet Gründer greide såvidt å overleve fjorårets nedtur og fikk inn tre millioner på tampen av året. En av redningsmennene er IT-gründer Per Boasson.

4. feb. 2002 - 11:29
GründerTerje MikalsenVenturos




Tom O. Kleppestø

I den samme meldingen innrømmer han at det gikk svært lang tid før de i fjor fikk gjennomført emisjonen på tre millioner kroner som gjør at bladet kan leve videre. Skipsreder og storbonde Johan B. Ugland har spyttet inn én tredel av emisjonen, mens Per Boasson (bildet) har investert 500.000 kroner i magasinet. Boasson er også utnevnt til ny styreformann i selskapet.


- Jeg har valgt å investere én halv million kroner i Gründer fordi jeg liker bladet og dem som står bak det, og fordi det er viktig at Norge som nasjon har et slikt magasin, mener investoren som først og fremst har slått seg opp gjennom investeringer i IT-bransjen. Nylig reddet han publiseringsløsningen Imaker og selskapet Spekter Interaktiv AS fra å forsvinne over i historiebøkene.

Gründer har per i dag en abonnementsmasse som ennå ikke har nådd 3000 og et løssalg på mellom 2000 og 3000 eksemplarer. Både annonsevolum og abonnementsinntekter må økes for at magasinet skal greie å stå på egne bein, sier Kleppestø.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.