Borland fornyer sentrale utviklerprodukter

Borland annonserte denne uken helt nye utgaver av to velkjente utviklerprodukter for Windows.

Borland annonserte denne uken helt nye utgaver av to velkjente utviklerprodukter for Windows.

Borland skal i begynnelsen av desember starte leveransene av utviklerproduktene Delphi 2006 og C++ Builder 2006. Dette annonserte selskapet denne uken. Nyhetene produktene skal inneholde skal gi raskere utvikling av Windows- og .Net-applikasjoner.

Begge verktøyene skal være tettere integrert med rammeverket Enterprise Core Objects III (ECO III) og med Borlands verktøysuite for systemutvikling, Application Lifecycle Management (ALM).

ECO III skal gi fordeler ved utvikling av raske, stabile og skalerbare applikasjoner, enten for weben eller separate programmer, i et .Net-miljø, mens APL som skal gi full kontroll over hele utviklingssyklusen, inkludert funksjoner for kravhåndtering, versjonskontroll og teamarbeid.

Delphi 2006 støtter nå også «Live Templates», et nytt system for programmerbare kodemaler som skal hjelpe til med å skape korrekt kode raskt, og dermed øke produktiviteten. Verktøyet har også full støtte for alle UML-diagrammer i LiveSource for Delphi og C#, visualisering av eksisterende kode, kvalitetsanalyse og dokumentasjonsgenerering.

Visual Component Library (VCL) skal ha blitt enklere å bruke, med automatisk posisjonering og justerbare hjelpelinjer som skal gjøre det enklere å utvikle grafiske brukergrensesnitt i .Net og Win32. Full støtte for C og C++ er også inkludert.

Også C++ Builder 2006 skal være en omfattende oppdatering, som skal øke produktiviteten til utviklerne. Verktøyet har fått det samme utviklingsmiljøet som Delphi 2006 med kodemaler, historikk og versjonshåndtering, i tillegg til bedre databasestøtte.

Støtten for VCL er oppdatert og gjør det mulig for C++-utviklere å bruke de samme gjenbrukbare tredjeparts VCL-komponentene som Delphi-utviklerne. Verktøyet skal også, gjennom en konfigurerbar Build Explorer, gi bedre fleksibilitet til å opprette og tilpasse optimale innstillinger for prosjekter.

    Les også:

Til toppen