Børspause i Opticom

Oslo Børs iverksatte en børspause på den norske teknologiselskapet Opticom i dag tidlig. Opticom-selskapet Fast avslørte i dag en ny storkontrakt, uten at markedet gjennom Oslo Børs var informert om dette.

Opticom ble i dag utsatt for en børspause av Oslo Børs. Børsen undersøker om det foreligger forskjellig informasjon i markedet. Det er ikke klart når pausen blir opphevet. Det bekrefter informasjonsdirektøren ved Oslo Børs, Bernt Bangstad.

Det kan være offentligjøringen av Opticom selskapet Fast Search & Transfer nye bankkontrakt som er bakgrunnen for børspausen. Denne avtalen ble meldt på en presentasjon av selskapet i Oslo torsdag.

Informasjon om denne kontrakten har ikke kommet Oslo Børs i hende. Hvis kontrakten er så stor at den kan være kurssensetiv er dette brudd på informasjonsplikten til Oslo Børs.

Fasts nye sjef Rob Fisher fortalte om en kontrakt på presentasjonen av selskapet. Ifølge Dagens Næringsliv skal den være i "multi-million" klassen med en stor europeisk bank.

I en kommentar til digi.no sier Rob Fisher at pressen har vridd på uttalelsene hans, og at det derfor har oppstått spekulasjoner. - Vi er i kontakt med Oslo Børs nå, sier Fisher til digi.no.

Til toppen