RESULTATERFINANS

Børster støv av Tandberg-kjøp

Silver Lake Partners skal igjen være interessert i det norske selskapet.

Bilde: Laila Meyrick
17. juli 2009 - 07:54

Et amerikansk investorselskap børster støv av en tidligere plan om å kjøpe videokonferanseselskapet Tandberg, skriver The Wall Street Journal.

Den amerikanske næringslivsavisa oppgir ikke kildene til opplysningene, men hevder at Silver Lake Partners også tidligere har vurdert oppkjøp av Tandberg. Avtalen ble imidlertid lagt på is da finanskrisen var på sitt verste.

Tandberg opplyste i oktober i fjor at selskapet hadde hatt samtaler med et investorselskap om et mulig bud på alle aksjene i det norske selskapet. På grunn av den ustabile situasjonen i aksjemarkedene på den tiden skal det ikke ha vært mulig for partene å bli enige om pris og finansiering.

Tandberg ønsket i fjor høst ikke å avsløre hvem som hadde vurdert å kjøpe det norske selskapet, men ifølge Dagens Næringsliv så dreide det seg om private equity-selskapet Silver Lake Partners.

    Les også:

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.