BEDRIFTSTEKNOLOGI

Bortreist Samferdselskomité

Telenor/Telias ledelse og det politiske miljøet hadde regnet med å få bedre tid på seg til å avslutte forhandlingene enn det de fikk da TV 2 mandag kveld sprakk nyheten om de pågående fusjonssamtalene mellom selskapene. Samferdselskomitéen er i hvert fall tatt på senga...

Øystein Kvistad
19. jan. 1999 - 20:38

Verken Telias ledelse i Sverige, norske Telenor, det svenske Næringsdepartementet eller det norske Samferdselsdepartementet ønsker overfor digi.no å kommentere påstandene om at det går mot en fusjon mellom Telia og Telenor.

Ifølge TV 2 skal imidlertid også det politiske miljøet på Stortinget denne gangen være informert om at det har pågått forhandlinger mellom de to teleselskapene. Dersom dette "miljøet" omfatter flere enn de enkelte partilederne (der bare en håndfull ble informert på forhånd ved forrige korsvei for knapt ett år siden), vil det i så fall være naturlig å tenke seg at disse fortrinnsvis vil være representanter i Samferdselskomitéen, som behandler telepolitiske spørsmål i Stortinget.

Men om de har visst noe, så hadde de neppe tenkt å kommentere noen fusjon før tidligst til helga.

For Stortingets administrasjon kan fortelle at hele Samferdselskomitéen driver realpolitikk - i Brasil.

- Komitéen er ikke hjemme før fredag 22. januar, får digi.no opplyst.

Inntil da får leder Oddvard Nilsen (H) og resten av Stortingskomitéen glede seg over at det er enda tre dager til de lander på glattisen på Gardermoen og må slå om fra sprudlende sambarytmer til to-takten i "TeliaNor".

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.