IT-BRANSJEN

Bose-topp blir ny sjef for Remarkable

Tar over topplederjobben fra 1. januar 2024.

Fra venstre: Grunnlegger og styreleder i Remarkable, Magnus Haug Wanberg, sammen med ny administrerende direktør Philip S. Hess.
Fra venstre: Grunnlegger og styreleder i Remarkable, Magnus Haug Wanberg, sammen med ny administrerende direktør Philip S. Hess. Remarkable
Heidi SævoldHeidi SævoldJournalist
7. des. 2023 - 16:48

Remarkable har ansatt Philip Hess, tidligere toppsjef i Bose Corporation, som selskapets nye administrerende direktør fra 1. januar 2024.

Det Oslo-baserte oppstartsselskapet har hatt stor suksess med sine digitale skrivebrett og har solgt millioner av eksemplarer siden første lansering i 2017.

Hess har 24 års erfaring fra Bose, blant annet som toppsjef. Der bidro han til å transformere selskapet ved å lede det inn i nye områder, starte opp bærekraftsinitiativer, forme merkevaren og oppnå rekordomsetning, skriver Remarkable i en pressemelding. Han har siden 2020 vært driftsdirektør i Signifier Medical Technologies, en oppstart som lager søvnrelaterte verktøy.

Hess' erfaring fra å vokse en av verdens ledende forbrukerelektronikkmerker gjør ham til rett person for å realisere Remarkables ambisjoner om vekst og innovasjon, skriver Remarkable.

– Gjennom karrieren min har jeg jobbet med teknologi som gjør en forskjell i menneskers liv. Det er det som trakk meg til Remarkable. På bare noen få år har millioner av kunder tatt i bruk Remarkables produkter — som hjelper dem med å fokusere i en verden full av distraksjoner, sier Hess i pressemeldingen.

Ansettelsen av Hess avslutter en global rekrutteringsprosess ledet av Remarkables styre og styreleder Magnus Haug Wanberg, som grunnla selskapet og har vært administrerende direktør frem til 2023. 

– Dette er en spennende tid for Remarkable. Vi utvider raskt til nye markeder, øker vår tilstedeværelse i butikker og gjør oss bemerket som en av Europas raskest voksende selskaper, sier Wanberg i meldingen.

Wanberg sa fra seg topplederjobben for ett år siden, og gikk over i rollen som arbeidende styreleder. Tidligere kommersiell direktør Vegard Veiteberg har vært midlertidig leder i perioden, skriver Shifter.

Erlend Bonesvoll, administrerende direktør i Nlogic.
Les også

Nlogic: Tror HPEs kjøp av Juniper Networks kan øke markedet

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.