AVTALER & KONTRAKTER

Bouvet gjør oppkjøp i Trondheim

Overtar Capgeminis regionskontor.

Regiondirektør Eirik Vefsnmo og kontorsjef Paola Dvergsdal i Bouvet gleder seg ifølge selskapet til å få nye, dyktige kolleger i Trondheim.
Regiondirektør Eirik Vefsnmo og kontorsjef Paola Dvergsdal i Bouvet gleder seg ifølge selskapet til å få nye, dyktige kolleger i Trondheim. Bilde: Bouvet
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
8. okt. 2014 - 13:22

Bouvet kunngjorde i går ettermiddag at en avtale med Capgemini Norge AS om overtakelse av Capgeminis regionskontor i Trondheim. Avdelingen har 40 ansatte som nå blir en del av Bouvets Region nord, som fra før betjener kunder i Midt- og Nord-Norge. Med oppkjøpet får selskapet hundre ansatte med base i Trondheim, noe som ifølge selskapet selv gjør det til det største rene konsulentselskapet innenfor IT og digital kommunikasjon nord for Dovre.

Bouvet vil som en del av avtalen tre inn i Capgeminis kundeoppdrag i Trondheim. Målet er å sikre en sømløs overgang for kundene. Avtalen ventes å tre i kraft i løpet av et par uker.

Noe av årsaken til overtakelsen, er de to selskapenes temmelig forskjellige strategier.

– I Capgemini orienterer vi oss i retning større oppdrag som har en offshoringkomponent som utføres i India, sier administrerende direktør Ola Furu i Capgemini Norge, i en pressemelding.

– Vårt kontor i Trondheim har en lang tradisjon med å betjene mindre og lokale kunder. Det var derfor strategisk riktig å selge vårt regionskontor i Trondheim. Vi har vært opptatt av å finne en god løsning for våre ansatte i Trondheim. Bouvet er et selskap som passer godt med hensyn til kultur og kompetanse, og vi er derfor glade for at vi har funnet en god løsning i samarbeid med dem, sier Furu.

– Denne overtagelsen er i tråd med vår regionale strategi, sier Sverre Hurum, administrerende direktør i Bouvet, i en pressemelding.

– Vi bygger kompetanse i Skandinavia og legger vekt på å forstå kundenes språk, kultur og forretning. Sterk lokal tilstedeværelse er derfor viktig, avslutter han.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.