AVTALER & KONTRAKTER

Bouvet jubler over Statoil-avtale

Forlenger sin største avtale med sin største kunde.

Bouvet fikk fornyet tillit av Statoil. Deres største kunde forlenger den største kontrakten de har. Bouvet-sjef Sverre Hurum kan juble.
Bouvet fikk fornyet tillit av Statoil. Deres største kunde forlenger den største kontrakten de har. Bouvet-sjef Sverre Hurum kan juble. Bilde: Nicki Twang
3. feb. 2014 - 08:49

Statoil forlenger sin avtale om innkjøp av systemutvikling fra Bouvet med ytterligere to år.

De to partene har samarbeidet i en årrekke. Dette er den klart største av i alt fem ulike avtaler det børsnoterte norske IT-selskapet har med oljegiganten, som også er deres største kunde.

Tjenesten innenfor denne avtalen blir levert i Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo, og vil løpe de neste to årene med varighet fra 1. mars 2014.

– Det er klart dette er viktig for oss. Dette er også en avtale som bare har vokst i omfang de siste 4-5 årene. Dette er en tillitserklæring så vi er kjempefornøyd, sier Bouvet-toppsjef Sverre Hurum til digi.no.

Konsulentene deres skal levere et svært bredt sett av tjenester innen Net, Java, SAP og mye annet. I praksis dreier det seg om utvikling og forvaltning av Statoils systemer på de fleste tekniske områder.

Ingen av partene oppgir verdien på avtalen, men digi.no vet at det ikke er småtterier. Totalt omsetter Bouvet etter det vi erfarer for godt over 100 millioner kroner årlig, bare på avtalene med Statoil.

De øvrige fire avtalene Bouvet har med Statoil er en rammeavtale for konsulentinnleie, enterprise-avtale innen Oil Trading and Operation, ServiceCenter og Business Process Services.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.