RESULTATERFINANS

Bouvet leverer pluss i tungt marked

IT-konsulentselskapet Bouvet fortsetter trenden fra annet halvår 2002 og leverer positivt resultat for første kvartal i år.

24. apr. 2003 - 12:27

Tidligere Ronde/Cell Network, nå Bouvet, leverer et brukbart resultat i et marked som fortsatt er preget av sterk turbulens og lav investeringslyst.

Ifølge en pressemelding fra selskapet oppnådde man et resultat før skatt i første kvartal i år på 4,6 millioner kroner etter en omsetning på 34,2 millioner kroner - en betydelig forbedring fra samme periode året før da selskapet endte på et underskudd før skatt på 1,1 millioner kroner.

Administrerende direktør Sverre Hurum kan fortelle om "en stabil faktureringsgrad i perioden", men varsler samtidig en svakere resultatmargin i kommende kvartal fordi man går inn i en periode med færre arbeidsdager og høyere ferieuttak.

- Med den overkapasitet som fremdeles er i markedet, kombinert med at mange aktører i bransjen fortsatt sliter, mener vi det er nødvendig og riktig at IKT-bransjen de neste par årene gjennomgår store strukturelle endringer. Vi ser allerede klare tegn til dette gjennom rendyrking, fokusering og konsolidering, sier Hurum.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.