Bouvet vant kontrakt til 100 millioner

Syvårig avtale med Statens innkrevingssentral.

Bouvet vant kontrakt til 100 millioner
Bouvet under ledelse av administrerende direktør Sverre Hurum (bildet) signerte denne uken storkontrakten med Statens innkrevingssentral. Bilde: Bouvet

Bouvet satt i går ettermiddag blekket på en stor kontrakt med Statens innkrevingssentral (SI).

Avtalen om forvaltning og videreutvikling av deres innkrevingssystem har en samlet verdi på drøyt 100 millioner kroner fordelt på syv år.

Det Oslo Børs-noterte IT-selskapet kunngjorde kontraktsinngåelsen i en børsmelding torsdag morgen. Partene fortsetter nå sitt mangeårige samarbeid.

Bouvet har jobbet for Statens innkrevingssentral siden 2001.

– I tillegg til utvikling av deres tekniske løsninger, har vi bistått med rådgivning og bidratt til at de i dag kan betjene sine brukere på helt nye måter. Vi er glad for at vi har fått fornyet tillit, sier regiondirektør Torgeir Nilsen i Bouvet.

Selskapet skriver i en e-post til digi.no at SI i mange sammenhenger blir trukket frem som et eksempel på en offentlig virksomhet som ligger i forkant på digitalisering.

Bouvet er et skandinavisk IT-konsulentselskap med hovedsete i Nydalen i Oslo. De har 950 ansatte og leverer tjenester innen systemutvikling, rådgivning og digital kommunikasjon.