JUSS OG SAMFUNN

Bowie: 50-årsdag til Redd Barna

Den allsidige britiske popartisten David Bowie følger opp feiringen av sin 50-årsdag i dag med en konsert i New York i morgen (9. januar) til inntekt for "Save the Children Fund", den britiske varianten av Redd Barna.

Eirik Rossen
8. jan. 1997 - 10:00

På selve dagen er fem hittil upubliserte låter tilgjengelig, men bare i 24 timer fra i ettermiddag, (8. januar), kl. 19:00 norsk tid. For å høre låtene må du ha RealAudio Player 3.0 og en Internett-forbindelse på minst 14,4 kbps.

Tre av de nye låtene er fra i år. Entusiaster vil kanskje være mer interessert i de historiske opptakene av Round and Round fra 1971, og Rebel Rebel fra 1973.

Bowie har forøvrig et designmessig svært interessant web-sted som stiller store krav til både grafikk og lyd, og som er verdt å besøke selv om du ikke er særlig opptatt av musikken hans. Web-stedet inneholder linker til de svært mange web-steder verden over som kommer til å delta i en gigantisk anlagt kyberrom-feiring av femtiårsdagen.

Da Bowie la ut sin første låt på Internett i september i fjor, var responsen overveldende. Hvis du vil teste Internett-forbindelsen din under stress, er femtiårsdagen hans en god anledning til å gjøre det.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.