Boxman utvider repertoaret

Musikknettbutikken Boxman satser på storstilt børsnotering og akter å utvide produktsortimentet til å omfatte mer enn bare musikk og video.

Musikknettbutikken Boxman satser på storstilt børsnotering og akter å utvide produktsortimentet til å omfatte mer enn bare musikk og video.

Boxman skal på børs på slutten av dette året eller tidlig 2000, ifølge en artikkel i Wired News. Selskapet vil da bli notert på såvel London-børsen som NASDAQ, Stockholm og tyske Neue Markt.

Dessuten akter Boxman å bevege seg inn på andre e-handelsområder enn kun musikk og video, skriver Wired.

- Vi kommer til å satse på et større produktspekter. Ikke alle Boxman-nettsteder selger i dag video, DVD og dataspill som Sony Playstation, så i første omgang er målet at alle skal selge dette på alle nettsteder, sier Erik Forsberg, som er ansvarlig for selskapets internasjonale satsing.

- På lengre sikt skal vi fortsette å øke sortimentet innen hjemmeunderholdning. Da tenker vi for eksempel på konsertbilletter, bøker, hjemme-elektronikk og sportsartikler. Spørsmålet er hva vi tror at vår merkevare kan romme, sier Forsberg.

I dag er det kun de franske og tyske nettstedene som ikke selger annet enn CD-er, men planen er at også disse Boxman-butikkene innen et par uker skal tilby flere produkter.

- Har dere tegnet noen samarbeidsavtaler på noen av disse nye områdene?

- Nei, vi har ingen klare avtaler. Jeg tipper at innen utgangen av 1999 kan vi presentere ytterligere nye produktlinjer, enten i ett eller alle land vi har nettsteder - det gjenstår å se, sier Forsberg til digi.no.

Til toppen