Bra fjorår for tale-og datakommunikasjon

Ascom Tateco omsatte i fjor for 48.2 millioner kroner som er en forbedring på 43,7 millioner i forhold til året før.

Ascom Tateco leverer løsninger for integrert tale- og data-kommunikasjon og opplevde i fjor en forbedring på 43,7 millioner i omsetningen. Selskapet hadde et driftsresultat på 1.3 millioner kroner som var en forbedring fra 1.1 millioner kroner året før. Selskapet gjennomførte en større omstillingsprosess som i regnskapene for ifjor er bokført med 0,4 millioner kroner i ekstraordinære kostnader.

Ascom Tateco fokuserer primært på løsninger for trådløs intern kommunikasjon som er smart integrert mot kundenes arbeidsprosesser og som dermed gir rask respons til brukerne og som øker sikkerhetet.

Det er spesielt innen områdene sykehus og industri, selskapet har opplevd den største veksten. Trådløse løsninger kan erstatte tradisjonelle pasientsignal, der takdisplayene i korridorene som viser anrop fra pasienter er blitt fullstendig fjernet. Dette har også fjernet store deler av stresset på både pasienter og ansatte. I industrien går prosessavvik trådløst til nærmeste operatør.

Ascom Tateco AS er tilknyttet divisjonen Wireless Solutions i Ascom gjennom moderselskapet Ascom Tateco i Gøteborg. Selskapet har i dag 27 ansatte og har vært etablert på det norske markedet siden 1968. Selskapet har har alltid gått med overskudd.

Les mer om: