Bra fjorårstall for Objectware

Portalkonseptselskapet Objectware fikk et oppsving i andre halvår, der selskapet inngikk en rekke nye kontrakter.

Objectware, som er et ledende selskap innen moderne portalkonsepter, systemintegrasjon og komponentbasert løsningsutvikling hadde i fjor en totalomsetning på 59,2 millioner kroner og et driftsresultat på 3,5 millioner kroner. Til sammenligning hadde Objectware året før en totalomsetning på 60,8 millioner kroner og et driftsresultat på 2,2 millioner kroner.

Objectware opplevde etter fem svake første måneder et bedre marked i andre halvår, der selskapet inngikk en rekke nye kontrakter og kunne vise til et tilfredstillende resultat. Selskapet har i dag 60 ansatte og er en del av Itera Consulting Group ASA.

- Til tross for et vanskelig første halvår opplevde vi fjoråret som et år i positiv utvikling. Utsiktene for inneværende år er gode da vi ser at vårt tradisjonelle marked som primært er bank, finans og forsikring har et økende behov for IT investeringer, sier adm.dir. Leif Ludvigsen i Objectware.

Objectware har siden starten i 1995 levert integrerte løsninger for en rekke av Norges største virksomheter innen både privat og offentlig sektor. Selskapet realiserer høyere produktivitet og økt kvalitet i kundenes prosesser gjennom implementering av siste generasjon kostnadseffektive og integrerte IT løsninger. Objectware leverer også rådgivning i forhold til gevinstrealisering fra ny teknologi og har tette partner relasjoner med henholdsvis Microsoft og ORACLE.

Les mer om: