Bra første halvår for Basefarm

Basefarm viser en forbedring på 57 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

Basefarm viser en forbedring på 57 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

Basefarm hadde i løpet av årets første halvår en totalomsetning på 32.7 millioner kroner som er en forbedring på 57 prosent sammenlignet med samme periode i fjor og et driftsresultat på 3.4 millioner kroner som er en forbedring på 82 prosent sammenlignet med første halvår i fjor.

Selskapet overtok ved årsskiftet serverdrifts-virksomheten fra TDC, bestående av ni medarbeidere samt driftsavtaler med blant annet Oslo kommune.

Basefarm har i løpet av årets seks første måneder inngått kundekontrakter både i Norge og Sverige. I Sverige drifter Basefarm blant annet Byt Bil som er Sveriges største rubrikkannonse-site for kjøp og salg av biler og MPS Broadband som leverer innholdstjenester som IP –TV og video on demand (en tjeneste som om kort tid vil inngå som en del av Microsofts msn.se.)

I Norge har Basefarm inngått avtaler om drift av VGs annonseplasseringsløsning, underleverandør-avtale med Ciber om drift av Toll og avgiftsdirektoratets register over opplysninger om valutaveksling og overføring av betalingsmidler inn og ut av Norge, drift av Bokkilden, Hegnar Media, Microsoft Norge, Grete Roede, Timebroker, Læringssenteret samt drift av elektronisk anskaffelses støtte system for forvaltningstjenesten.

Basefarm har spesialisert seg på leveranse av driftstjenester til virksomheter som benytter internett som en vesentlig kommunikasjonskanal. Selskapet ble etablert i 2000 hadde i fjor en totalomsetning på 43 millioner kroner og et driftsresultat på 3.75 millioner kroner.

Til toppen