Bredbåndsalliansen flytter til IT-Fornebu

450 nye IT-hoder kommer til Fornebu når Bredbåndsalliansen flytter inn.

Bredbåndsalliansen flytter til IT-Fornebu

450 nye IT-hoder kommer til Fornebu når Bredbåndsalliansen flytter inn.

Bredbåndsalliansen har signert kontrakt med IT Fornebu Eiendom om leie av rundt 9.000 kvadratmeter nyetablerte kontorlokaler i Portalbygget på Fornebu. Bredbåndsalliansen flytter sammen med BaneTele, Ventelo og Broadnet inn i det nye bygget fra høsten 2009.

-Fornebu er det ideelle valget for oss i forhold til vårt behov for å samle våre ca 450 medarbeidere på ett sted. Med pågående bygging kan vi påvirke lokalene slik at de tilpasses vårt behov. Også beliggenheten, eksisterende virksomhet og videre planer for utvikling av området bidro til at vi valgte Fornebu. Vi er sikre på at disse lokalene vil bidra til å befeste vår rolle som en sentral aktør i det norske telemarkedet i årene som kommer. Nye lokaler vil på sikt også forsterke vårt miljø som Norges nest største tilbyder av et komplett tjenestespekter, sier administrerende direktør i Bredbåndsalliansen, Stig Herbern.

- Vi er veldig fornøyd med denne kontrakten. Å få Bredbåndsalliansen som leietaker bidrar sterkt til å oppfylle vår visjon om et fremtidsrettet kunnskapsmiljø på Fornebu, sier Erik Løfsnes, administrerende direktør i IT Fornebu Holding AS.

Til toppen