Bredere dekning i digi.no

Velkommen til nye digi.no. Mest iøynefallende er at digi.no har fjernet annonsetopprammen og bruker mer av skjermens bredde, men bak det visuelle skjuler det seg en rekke forbedringer.

Kjennere av digi.no, som utgis av internettforlaget Internett Kanal 1 AS, ser umiddelbart to store endringer i dagens digi.no; vi har fjernet den øverste reklamerammen, og vi utnytter hele dataskjermens bredde ved å innføre en tredje nyhetskolonne. Dette er viktige skritt for å gjøre digi.no mer leservennlig og er noe leserne har etterspurt.

For å gjøre det lettere å navigere uavhengig av hvor i digi.no man befinner seg, har vi lagt hele navigasjonsfeltet i egen ramme og gitt hver av de fem redaksjonelle seksjonene farger; digi.no/data er gul, digi.no/tele blå, digi.no/media rød, digi.no/finans grønn, og digi.no/mac oransje. Forsiden og globale ressurser som /overblikk, bedrift, folk, kalender, og søk beholder digi.no sin kjente koksgrå farge.

digi.no lanserer en ny tjeneste - "e-postvarsling" - som varsler om utvalgte nyheter fra digi.no via e-post. Lenke til denne tjenesten finnes oppe i høyre kolonne under søkefunksjonen (som er flyttet dit fra navigasjonsfeltet.) I første omgang får man en daglig e-post med oversikt over de viktigste nyhetene i digi.no, men i neste fase vil denne tjenesten bli kraftig forbedret slik at man kan nyansere varslingen etter behov.

Lesere som finner en artikkel i digi.no som man vil at andre skal lese, kan sende e-post om artikkelen ved å bruke "tips en bekjent" oppe i høyre kolonne.

For dem som ønsker å skrive ut en artikkel, vil tjenesten "ta utskrift" oppe i høyre kolonne gi en side som er spesialtilpasset for papirutskrifter.

Det vil komme en rekke nye spennende ting i digi.no i tiden fremover som vi vil lansere fortløpende. Vi setter selvfølgelig pris på tips, forslag, og tilbakemeldinger på det vi gjør. Send en e-post til redaksjonen (lenke finner du nederst på siden) hvis du har noe på hjertet.

Det vil selvfølgelig være en del småting som er litt ruskete i den første tiden etter omleggingen, og vi ber på forhånd om tilgivelse. Vi regner med å få luket ut eventuelle problemer i løpet av de nærmeste dagene.

Til toppen