BREDBÅND

Brekke og Wærsted blir sittende

Bilde: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Varog KervarecVarog KervarecFagredaktør
14. des. 2016 - 09:06

Det ukelange mediedramaet kulminerte i går med en pressemelding hvor styret i Telenor forsikrer at det fortsatt har tillit til konsernsjef Sigve Brekke.

Styret har de siste to dagene være samlet i det som skulle være et ordinært styremøte, men som endte med en agenda tydelig preget av mediestormen som den siste uka har herjet selskapet.

– Styret har i møtet fastholdt sin tillit til konsernsjef Sigve Brekke, lyder det i en den kortfattede pressemeldingen som ble sendt ut i går kveld.

Innrømmer uro

Pressemeldingen fastslår at styret de siste månedene har jobbet med vanskelige og komplekse saker, og at det tidvis har vært intern uenighet om hvordan temaene skulle behandles.

– Det har vært ulike synspunkter innad i styret på de forskjellige temaene, heter det i meldingen.

Meldingen fra styret er likevel at det nå er enighet om stridstemaene, og at man har konkludert på selskapets strategi fram mot 2020.

Pressekonferanse onsdag

I dag er det varslet pressekonferanse i Telenors hovedkontorer på Fornebu i Bærum. Dit kommer både styreleder Wærsted og konsernsjef Brekke.

Pressen kommer til å stille en lang rekke spørsmål, blant annet om personkjemien og samarbeidsklimaet de to imellom.

Telenor-styret håper dette skal markere et endelig punktum for en svært turbulent uke, slik at selskapet kan returnere til sin normaltilstand.

Les også: Blir det remis i Telenor?

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.