UTVIKLING

Bring-sjefen kontaktet IT-utviklerne sine klokka 10.30. Før midnatt lå den nye appen klar i App Store

Korona-pandemien doblet netthandelen med fysiske varer i 2020. Det har løftet både omsetning og innovasjon til nye høyder i logistikkbransjen.

I løpet av 13 timer laget Glow-utviklerne appen som gjør det mulig for pakkemottakere å signere for Posten-pakker på sin egen mobiltelefon.
I løpet av 13 timer laget Glow-utviklerne appen som gjør det mulig for pakkemottakere å signere for Posten-pakker på sin egen mobiltelefon. Fotomontasje: NTB/Posten
22. mars 2021 - 05:00

Onsdag 11. mars i fjor var dagen før den store nedstengingen av Norge. Men hos Bring hadde pandemien allerede begynt å påvirke driften - avdelingsdirektør Jerker Dammbro hadde for eksempel hatt sin siste jobbreise seks dager tidligere. Nå hadde selskapet innført reiseforbud, og i ledermøtet denne morgenen diskuterte Dammbro og kollegene tiltak som kunne gjøre det lettere å opprettholde vanlig drift til tross for pandemien.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.