British Telecom entrer finans-bransjen

British Telecom går inn i finansbransjen og vil senere i år tilby boliglån og forsikringer til sine kunder.

British Telecommunications PLC følger i fotsporene til de britiske matvarekjedene Tesco, Sainsbury og Safeway, som allerede har gjort suksess i finansbransjen.

Det er boliglån og forsikringer som telekomselskapet tar sikte på å tilby, ifølge en pressemelding. BT har også planer om starte eiendomsmeglervirksomhet senere.

Produktene blir solgt over Internett, men en telefon-tjeneste fungerer som back-up. BT vil fungere som en megler for kunden. Mer enn 3.000 lån fra 126 tilbydere tilbys, mens forsikringstilbydere kommer fra flere leverandører. I fremtiden vil sannsynligvis flere av produktene tilbys eksklusivt for BTs kunder.

Franske Netmortgage er ansvarlig for å tilby den tekniske løsningen og det amerikanske konsernet Aon Risk Services skal operere forsikringsbiten.

- Vi håper å tilby våre kunder en enkel og oversiktlig måte å sammenligne og refinansiere sine lån. Kundene kan i løpet av noen få sekunder finne den løsningen som passer best, sier Budd Margolis, sjefen i BT for e-commerce i en pressemelding.

Kampen om kundene på lånemarkedet hardner til :


Til toppen