Britisk bank med tro på norske IT-tjenester

Ementor, snart et eget børsnotert selskap, har på en stille fredag sendt ut melding om stor kontrakt i UK.

Ementor ASA, Merkantildatas e-business konsulentselskap, har signert en rammeavtale med Barclays vedrørende leveranse av kjernebank-programvare og internettbasert utviklingsekspertise for bankens bedriftsbank-divisjon, ifølge en børsmelding.
Les om utskillelsen av ementor her: Dramatisk vending i Merkantildata

Avtalen etablerer Ementor som utviklingspartner for Barclays Bank og har en initiell verdi på omtrent 86,4 millioner kroner. De to første prosjektene inkludert i avtalen innebærer implementering av hovedkomponenter fra Ementor`s Provida Banking Software portefølje, utvikling av et internettbasert leveransesystem og integrasjonstjenester for Barclays Business Internet Bank program og Customer Liquidity Management prosjekt. Begge prosjektene vil pågå inn i 2002. Kontrakten inkluderer også leveranse av support- og vedlikeholdstjenester for å støtte Barclays Bank i drift av løsningene.

- Samarbeidet med Barclays Bank er av stor betydning for Ementor. Det ligger vesentlige muligheter for oss i å bistå en av verdens ledende banker og forsterker Ementors mål om å bli en ledende leverandør til den europeiske bank- og finansnæringen, sier Lars-Erik Johannessen, administrerende direktør, i en pressemelding.

Til toppen