IT-BRANSJEN

Broadnet blir Globalconnect

Globalconnect er det nye navnet på EQT-eide Broadnet. Det fortalte konsernsjef Martin Lippert på en samling av 900 ansatte i Gøteborg torsdag.

Torsdag 6. juni samlet Globalconnect 900 ansatte i Gøteborg. Ett av målene for konsernsjef Martin Lippert, er å bygge en felles kultur rundt det «nye» navnet.
Torsdag 6. juni samlet Globalconnect 900 ansatte i Gøteborg. Ett av målene for konsernsjef Martin Lippert, er å bygge en felles kultur rundt det «nye» navnet. Foto: Globalconnect
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
6. juni 2019 - 17:45

Norske Broadnet og dansk-tyske Globalconnect ble slått sammen 13. september i fjor, etter at fondet EQT Infrastruktur kjøpte Broadnet 10. april 2018. I en pressemelding skriver Globalconnect at selskapet har etablert seg som en stor, nordeuropeisk leverandør innen fiberbasert datakommunikasjon og datasentertjenester.

– Vi skal forenkle kundenes digitale reise gjennom nye, innovative løsninger. Målet er at kundene raskere får realisert sine digitale ambisjoner, sier Lippert i pressemeldingen.

Ønsker å bli en foretrukket arbeidsplass

Han sier selskapets ambisjoner både omfatter måten Globalconnect samhandler med kundene sine på og selskapets tilbud av tekniske løsninger. Fortsatt er strategien å levere løsninger på toppen av egen fiber.

Globalconnect skriver at de jakter på talenter i alle aldre og at konsernet har som ambisjon å bli en av bransjens foretrukne arbeidsplasser.

Samlingen i Gøteborg skal bidra til å bygge ny kultur rundt den nye felles merkevaren. I meldingen gjentar selskapet at de, sammen med EQT, er på utkikk etter flere oppkjøpskandidater i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.