Bruker Lego i markedsføringen av Pentium 4

Intel har tatt i bruk Lego for å markedsføre selskapet Pentium 4-prosessorer og Hyper-Threading-teknologien.

Intel har tatt i bruk Lego for å markedsføre selskapet Pentium 4-prosessorer og Hyper-Threading-teknologien.

Intel og Lego samarbeider med Electronic Arts og Argonaut Games om å levere og markedsføre et actionfylt eventyrspill som skal kombinere Legos BIONICLE-leketøyserie med Intels nyeste teknologi.

Spillet ventes å bli lansert til høsten.

Det er Intel som forteller om dette i en pressemelding, noe som viser hvor viktig dataspill er spesielt for prosessorprodusentene når det gjelder å få privatkunder til rettferdiggjøre sine kjøp av datamaskiner med stadig kraftigere prosessor.

Vanlig programvare, slik som operativsystemer og kontorprogramvare, er blitt mer minne- og harddiskkrevende med årene, men kravet til prosessorytelse er fortsatt relativt lavt. Dataspill, derimot, utnytter ofte all den ytelsen som er tilgjengelig.

Det kommende BIONICLE-spillet utnytter ifølge Intel selskapets Hyper-Threading-teknologi, som finnes i Pentium 4-prosessorene, til å gjøre figurene i spillet mer livaktige.

Spillet handler om seks BIONICLE-helter - hver med sine egne elementære krefter - som kjemper mot mørket som har svøpet hjemstedet deres, øyen Mata Nui.

Til toppen