JUSS OG SAMFUNN

BSkyB vil ikke skru helt av

Den britiske digital-TV aktøren BSkyB tør ikke å hengi seg helt til den digitale verden. Tre av de viktigste kanalene vil sannsynligvis fortsatt være tilgjengelig en stund framover.

Hilde Nyman
23. mars 2001 - 05:40

I følge informasjon magasinet Inside Digital TV innehar, kommer ikke BSkyB (British Sky Broadcasting Group plc) til å være absolutte på det tidspunkt det er sagt at analoge kanaler skal skrus av.

Til nå har BSkyB stått på at alle deres analoge kanaler skrus av på satellitten Astra 1A 30. juni i år.

Det er de tre kanalene Sky Sports 1, Sky Premier og Sky One som sannsynligvis vil bli sendt med analoge signaler også en stund framover.

En talsmann fra BSkyB ville ikke bekrefte dette overfor Inside Digital TV, men gjentok at den analoge tjenesten vil ta slutt i sommer.

Per 30. september 2000 hadde BSkyB 9,33 millioner abonnenter. Av disse var 4,08 millioner digitale abonnenter. Rupert Murdoch's selskap News Corp Ltd er majoritetseier i BSkyB.

Inside Digital TV utgis hver 14. dag av Phillips Business Information og kommer kun ut på papir.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.