BEDRIFTSTEKNOLOGI

BT-priser til Alcatel Telettra

Onsdag fikk Alcatel Telettra for andre år på rad en kvalitetspris fra British Telecom (BT). Sammen med sju andre leverandører ble den norske bedriften også nominert til BTs totale kvalitetspris, som er den høyeste utmerkelse det britiske telegiganten gir sine leverandører.

Frode Eriksen
29. mai 1997 - 18:26

Utmerkelsene har ikke bare resultert i heder og ære, men også i klingende mynt. Siden 1994 har Alcatel Telettra vunnet kontrakter med BT for rundt én milliard kroner. Så sent som i vår ble det inngått en ny fireårig rammeavtale.

- BTs gode erfaringer med 25.000 installerte Alcatel-systemer og høy leveringspresisjon har vært utslagsgivende for pristildelingen, sier markedssjef Ole W. Johannesen i Alcatel Telettra Norway.

Selskapet leverer høyhastighets fiberoptiske linjesystemer for blant annet ISDN-tjenester, og har spesialisert seg på en modemlignende boks som overfører teletjenester på glassfiberkabler mellom bedrifter og telefonsentral. Utstyret er utviklet ved Alcatel Telettras laboratorier i Oslo, og produseres ved fabrikken i Halden. Tilsvarende utstyr er blant annet levert til Telenor.

Alcatel Telettra Norway hadde en omsetning på 500 millioner kroner i 1996.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.