Bygger ny lønnsportal

ERP-selskapet LogIT har inngått avtale med Bluegarden om utvikling av ny lønnsportal tilpasset markedet for små- og mellomstore bedrifter. Avtalen har en ramme på 3 millioner kroner og portalen skal være produksjonsklar i 1. kvartal 2009.

Lønnsportalen skal integreres mot en allerede eksisterende lønnsmotor hos Bluegarden og utviklingen vil være basert på Microsoft .Net 3.5.

- Bluegarden er en ny kunde for LogIT og samarbeidet er svært spennende for oss. Vi ser frem til å utvikle nye løsninger sammen med den ledende leverandøren av lønns- og outsourcingstjenester i Skandinavia. Tjenestesalg via web er et område vi er spesielt interessert i, både som frittstående konsept og som en forlengelse av ERP- systemet, sier Bjørn Roar Fonn i LogIT.

- LogIT har spesialisert kompetanse og vi har store forventninger til samarbeidet, sier kommunikasjonsdirektør Marian Rui Slettebakken i Bluegarden.

B2B-forretningsløsninger og integrasjon av forretningssystemer er et område som LogIT ikke har markedsført spesielt, men som de har jobbet med i flere år, opplyser selskapet.

Til toppen