AVTALER & KONTRAKTER

Bytter ut Telenor med Telio

Obos vil gi sine medlemmer rimeligere bredbånd og mobilbruk.

Fra nyttår vil Obos-medlemmer få tilbud om rabatt på telefoni, mobil og bredbånd fra Telio.
Fra nyttår vil Obos-medlemmer få tilbud om rabatt på telefoni, mobil og bredbånd fra Telio.
30. nov. 2011 - 11:10

Boliglaget Obos, med 300 000 medlemmer og virksomhet i flere norske byer, har inngått en rabattavtale med Telio. Rabattavtalen trer i kraft fra årsskifte, og erstatter de nåværende rabattene som Obos-medlemmer tilbys fra Telenor. Telenor har i flere år tilbudt Obos-medlemmer rabatter innen fasttelefon, bredbånd og mobil.

De konkrete rabattilbudene fra Telio er ennå ikke lagt ut på Obos’ nettsted. De skal ifølge pressemeldingen dekke fire tjenesteområder:

  • Hjemmetelefon med bredbåndstelefoni til fastpris
  • Mobil og mobil IP – mobilabonnement med og uten mobiltelefon
  • Bredbånd og superbredbånd
  • Mobilt bredbånd

– Vi har hatt et langvarig samarbeid med Telenor, og har vært godt fornøyd med det. Nå ser vi imidlertid at forbrukermønstrene endrer seg og etterspørselen etter rimeligere og fremtidsrettede mobil- og bredbåndstjenester øker. Mange Obos-kunder har imidlertid behov for hjemmetelefon, og ettersom Telio leverer både bredbåndstelefoni, bredbånd og mobil, har vi kommet fram til at Telio best tilfredsstiller Obos’ behov for moderne kommunikasjonstjenester til lave priser, sier avdelingsleder Inger Hardmo i medlemsavdelingen i Obos.

Administrerende direktør Eirik Lunde i Telio sier til digi.no at av Telios 180 000 abonnenter er i overkant av 86 000 husstander i Norge.

– Vi ser en mulighet til å nå mange nye brukere som åpenbart har behov for våre tjenester. Avtalen skal være fordelaktig for hvert av Obos’ medlemmer, sier Lunde.

Telios kundemasse er fordelt på Norge, Danmark, Nederland og Sveits. I Nederland har selskapet 50 000 abonnenter. Telio er børsnotert i Oslo. De leverte i fjor et resultat på 90 millioner kroner av en omsetning på 389 millioner. Konsernet står i en strid med norske skattemyndigheter knyttet til et momskrav på 89 millioner kroner for perioden 2004 til 2008.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.