Cabletron setter opp farten

En frame relay-modul for MMAC-Plus systemet lanseres nå av Cabletron for å redusere skillet mellom offentlige og private nettverk.

En frame relay-modul for MMAC-Plus systemet lanseres nå av Cabletron for å redusere skillet mellom offentlige og private nettverk.

Integrasjonen av Netlink frame relay-modulen i datasentersvitsjen gjør Cabletron i stand til å tilby et høyhastighets svitsjesystem som dirigerer trafikkflyten innad i lokalnettet (LAN, Local Area Network) og ut på fjernnettet. Det nye kortet vil sørge for at en høyhastighetsforbindelse mellom Internett og nettverk spredt innad i bedriften nå går kjappere enn før.

Frame delay er en pakkesvitsjet protokoll for fjernnettet, WAN(Wide Area Network), som støtter datahastigheter opp til 1.544 Mbps (1.5 millioner bits per sekund).

Kapasiteten inkluderer en høyhastighets svitsjing av LAN-trafikk over frame relay, administrasjon av frame relay båndbredde ved mange konkurrerende trafikktyper, inkludert sensitive responstidstransaksjoner og mainframebaserte transaksjoner, samt køhåndtering.

- Integrasjonen av disse frame relay-mulighetene i MMAC-Plus representerer en signifikant fordel for våre frame relay-kunder, sier Nina Saberi, en av lederne i Netlink. - En integrert løsning som denne forbedrer nettverket og reduserer behovet for administrasjon.

MMAC-Plus-serien (Modular Media Access Center) fra Cabletron er et system først og fremst beregnet på storkunder, kan Torbjørn Lissdaniels fra Cabletrons kontor i Stockholm opplyse digi. - Vi regner med at store bedrifter med mye IBM utstyr, for eksempel banker, vil kunne dra fordeler av den nye modulen, sier han.

Den nye Netlink frame relay-modulen og andre frame relay-løsninger er et direkte resultat av samarbeidet Cabletron nå har med Netlink Inc. som de kjøpte i fjor.

Til toppen