Canal Digital med døgnåpen butikk

Canal Digitals parabolabonnenter kan nå kjøpe «produkter som løser hverdagsproblemer» døgnet rundt.

Canal Digitals parabolabonnenter kan nå kjøpe «produkter som løser hverdagsproblemer» døgnet rundt.

Den Telenor-eide TV-distributøren Canal Digital lanserer i disse dager den nye skandinaviske handlekanalen Tvins, der 800.000 parabolabonnenter i Norden får tilgang til kanalen.

Dette innebærer at Canal Digitals parabolabonnenter nå kan pådra seg «handlehjelp» døgnet rundt.

Ifølge en pressemelding skal Tvins produkter være uten ekstra kostnader. Tilbudet gjelder parabolkunder som abonnerer på programpakkene Family eller Entertain.

Tvins-programmer vises allerede på de svenske TV-kanalene TV4+, TV4 Film og Kanal 5, og Kanal5, DK4 og DK Sport i Danmark samt Nelonen og MTV3 i Finland. Daglig leder i Tvins, Henrik Haagen, hevder at responsen fra nordmenn var overraskende stor umiddelbart etter at Tvins fikk norsk telefonnummer og flagg i sendingene hos de etablerte danske og svenske TV-kanalene.

- Tvins er et tilbud om litt annerledes underholdning når enn det måtte passe, sier administrerende direktør Svein Erik Davidsen i Canal Digital Norge.

Tvins er et svensk postordreselskap som selger i hele Norden og har produkter innen kategoriene «fitness», skjønnhetsprodukter, hobby, kjøkkenmaskiner og gjør det selv.

Til toppen