Capgemini trenger 50 nye konsulenter

Det skal satses stort innen «Business Information Management».

Capgemini trenger 50 nye konsulenter

Det skal satses stort innen «Business Information Management».

Det globale konsulentselskapet Capgemini sier de vil satse i stor skala på fagområdet «Business Information Management» («BIM»), metoder for å lagre, organisere og få oversikt over all data knyttet til bedriftens forretningsapplikasjoner, med tanke på maksimal innsikt i drift, utviklingsmuligheter og tilfredsstillelse av egne og myndigheters krav til kontroll, dokumentasjon og revisjon.

Forretningsanalyse og beslutningsstøtte har stått sentralt i Capgeminis virksomhet siden midten av 1990-tallet. Selskapet sier det er et økende behov i markedet for slike tjenester, og skal følgelig selv gjøre betydelige investeringer for å tilfredsstille dette behovet.

Globalt sett innebærer satsingen at Capgemini skal øke tallet på BIM-spesialister med 3000. Økningen skjer dels gjennom nyansettelser, dels gjennom omstillinger, og skal skje over en periode på 24 måneder.

Kvoten i Norge er 50 nye konsulenter.

Pressekontakt Gunilla Resare i Capgemini Norge sier til digi.no at de skal ansette 50 nye medarbeidere for å styrke seg i fagområdet, og at prosessen har allerede startet.

– Målet vårt er å få ansatt så mange som mulig så fort som mulig. Vi har avertert, og er i gang med de første intervjuene.

Ifølge Resare er man ute etter å styrke både sentralkontoret i Oslo, og regionskontorene i Bergen og Stavanger.

– Vi tar gjerne i mot nyutdannede for videre trening internt, og erfarne eksperter. Vi arbeider på tvers av alle teknologiplattformer, og vil ansette kompetanse innen blant annet Microsoft, Business Objects og SAS Institute.

    Les også:

Til toppen