Catch doblet driftsresultatet

Catch Communication-sjef Kjell Ivar Hansen har blitt en hissig utfordrer til Telenor.

Catch Communication-sjef Kjell Ivar Hansen har blitt en hissig utfordrer til Telenor.

Etter bare to års drift, kan bredbåndstilbyderen Catch Communications vise til en solid vekst både på omsetning og margin. Det Bodø-baserte selskapet er den nest største landsdekkende tilbyder og fikk NHO's innovasjonspris i 2003.

Omsetningen økte med 52 prosent til 264,2 millioner kroner i 2003, mot 173,9 millioner kroner i 2002. Resultat økte med hele 183 prosent før skatt og endte på 30,2 millioner kroner, mot 10,7 millioner året før. Driftsresultatet for fjoråret utgjorde 33,1 millioner kroner, mot 14,0 millioner i 2002.

- Vi befester vår posisjon som en lønnsom utfordrer til Telenor i bedriftsmarkedet for bredbåndsløsninger, sier administrerende direktør Kjell Ivar Hansen i en kommentar til resultatet.

Han tilføyer at tiden for børsnotering trolig vil bli nærmere påsken enn sommeren.

Sammenlignet med resten av bransjen er Hansen godt fornøyd med å ha oppnådd lønnsomhet etter mindre enn to års drift, noe som er forsterket gjennom 2003.

Veksten hos Catch Communications har vært størst gjennom teknologiske løsninger til bedriftsmarkedet, der selskapet nå har en markedsandel på 30 prosent. Privatmarkedet er aktuelt gjennom profesjonelle brukere som bedrifter.

Til toppen